Wilujeng sumping di ramatloka urang.

sellers pangalusna

proces pangalusna

klasifikasi produk

paling profésional

tentang Kami

ngabagéakeun ka kami

15 taun pangalaman

Guangzhou MingYi Barber & Beauty korsi Co., Ltd ngadeg di 2005, ngahususkeun dina hairdressing jeung salon kageulisan equipments produksi kalawan 15 taun pangalaman. karyawan urang kudu loba pangalaman sataun dina nyieun parabot runtuyan husus ieu. Salaku pasar utama urang téh Éropa jeung Amérika, Sadaya prosedur digawé téh dina tingkat luhur dina widang ieu dina Cina. Tujuan kami anu "dumasar kana kualitas, fokus kana konsumén". 

Produk Artikel

neuleuman langkung

  • sns04
  • sns05
  • sns02
  • sns03